ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Κατάταξη ΙΟΥΝΙΟΣ 2023


Ο/Η Σλάμερ με την καλύτερη βαθμολογία παίρνει 4 βαθμούς, ο δεύτερος παίρνει 3 βαθμούς, ο τρίτος και τέταρτος παίρνουν από 2 βαθμούς και οι υπόλοιποι από 1 βαθμό. 

            Η περίοδος του  τουρνουά poetry slam gr ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 και τελειώνει τον Φεβρουάριο του 2023. Η βαθμολογία είναι συσσωρευτική. Οπότε μετά από κάθε event, προστίθεται στον κάθε σλάμερ που έχει συμμετάσχει σε προηγούμενες εκδηλώσεις η βαθμολογία του και οι νέοι συμμετέχοντες, μπαίνουν στην κατάταξη, βαθμολογούμενοι από τη στιγμή που έλαβαν συμμετοχή. Στο τέλος της περιόδου, βγαίνει ο/η νικητής/ρια όλης της περιόδου, ανάλογα με τη συνολική βαθμολογία που έχει πετύχει από όλες τις συμμετοχές του/της.

Μετά από κάθε event, το άτομο που κερδίζει θα περνάει χωρίς κλήρωση στο επόμενο event. Όλα τα υπόλοιπα άτομα, θα πρέπει να δηλώνουν και πάλι συμμετοχή.

Ο/η πρωταθλητής/ρια της περιόδου, έχει το δικαίωμα συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποίησης Σλαμ που γίνεται σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο. Στην περίπτωση που το συγκεκριμένο άτομο δεν μπορεί να συμμετάσχει για ποιονδήποτε λόγο στο ΠΠΠΣ, τότε το άτομο που θα έχει κατακτήσει τη 2η θέση στο τουρνουά της περιόδου, θα έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στο ΠΠΠΣ.

1. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ

9 Βαθμοί

2. ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΙΜΤΣΙΔΗ

7 Βαθμοί

3. JESSICA HYDE

5 Βαθμοί

4. ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ /  ΚΛΕΙΩ ΤΣΙΑΝΑ

4 Βαθμοί

5. ΖΕ ΜΗΤΣΟΣ / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΙΛΛΙΠΑΣ

3 Βαθμοί

6. ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΑΠΑΣΚΑΡΛΑΤΟΥ

2 Βαθμοί

7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΙΡΗΣ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΡΟΥΤΖΟΓΛΟΥ / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΣΤΕΤΟΥ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΜΑΚ / KLOVE / ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΡΑΓΓΑΝΑ / ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΛΙΑ / ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ

1 Βαθμό

   Let the poet fuck the stage 

POETRY SLAM GR

CHAMPIONS


ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ

National Champion Poetry Slam Gr 2022-2023
MICHELLE HOUWERS

National Champion Poetry Slam Gr 2021-2022

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΙΡΗΣ

National Champion Poetry Slam Gr 2020-2021
ΖΕ ΜΗΤΣΟΣ

National Champion Poetry Slam Gr 2019-2020


WITNESS

National Poetry Slam Champion Greece 2018-2019