ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Κατάταξη ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024 2025


Ο/Η Σλάμερ με την καλύτερη βαθμολογία παίρνει 4 βαθμούς, ο δεύτερος παίρνει 3 βαθμούς, ο τρίτος και τέταρτος παίρνουν από 2 βαθμούς και οι υπόλοιποι από 1 βαθμό. 

            Η περίοδος του  τουρνουά poetry slam gr ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2024 και τελειώνει τον Φεβρουάριο του 2025. Η βαθμολογία είναι συσσωρευτική. Οπότε μετά από κάθε event, προστίθεται στον/στην κάθε σλάμερ που έχει συμμετάσχει σε προηγούμενες εκδηλώσεις η βαθμολογία του/της και οι νέοι συμμετέχοντες, μπαίνουν στην κατάταξη, βαθμολογούμενοι από τη στιγμή που έλαβαν συμμετοχή. Στο τέλος της περιόδου, βγαίνει ο/η νικητής/ρια όλης της περιόδου, ανάλογα με τη συνολική βαθμολογία που έχει πετύχει από όλες τις συμμετοχές του/της. Στον τελικό της περιόδου δεν δεχόμαστε δηλώσεις συμμετοχής. Καλούμε τα 10 άτομα με την υψηλότερη βαθμολογία από όλη την περίοδο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στη δεκάδα, καλούμε όλα τα άτομα που βρίσκοονται στη 10η θέση και υπάρχει περίπτωση να έχουμε πάνω από 10 συμμετέχοντες στον τελικό.

Μετά από κάθε event, το άτομο που κερδίζει θα περνάει χωρίς κλήρωση στο επόμενο event. Όλα τα υπόλοιπα άτομα, θα πρέπει να δηλώνουν και πάλι συμμετοχή.

Ο/η πρωταθλητής/ρια της περιόδου, έχει το δικαίωμα συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποίησης Σλαμ που γίνεται σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο. Στην περίπτωση που το συγκεκριμένο άτομο δεν μπορεί να συμμετάσχει για ποιονδήποτε λόγο στο ΠΠΠΣ, τότε το άτομο που θα έχει κατακτήσει τη 2η θέση στο τουρνουά της περιόδου, θα έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποίησης Σλαμ.

1. AMELIE HAMLET MEDUSA

4 Βαθμοί

2. ΜΑΡΙΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ / ΑΡΤΕΜΙΣ

3 Βαθμοί

3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΙΡΗΣ

2 Βαθμοί

4. KITKAT / ΑΘΑΝΑΣΙΑ / ΜΑΝΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ / ΣΟΦΙΛΕΝΙΑ   ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ / ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ 

1 Βαθμός

   Let the poet fvck the stage 

POETRY SLAM GR

CHAMPIONS
SATU ONAK

National Champion Poetry Slam Gr 2023-2024
ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ

National Champion Poetry Slam Gr 2022-2023
MICHELLE HOUWERS

National Champion Poetry Slam Gr 2021-2022

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΙΡΗΣ

National Champion Poetry Slam Gr 2020-2021
ΖΕ ΜΗΤΣΟΣ

National Champion Poetry Slam Gr 2019-2020


WITNESS

National Poetry Slam Champion Greece 2018-2019